Go to ...

Sport Scouting Blog

ziarul ziarelor de sport

RSS Feed

28/09/2021

Dupa un final de infarct, harghitenii raman lideri…HC Odorhei -CSM Bucuresti 27-26


 După o primă repriză excelentă, finalul de joca a fost unul de infarct.In final important este ca HC Odorhei a obținut victoria, am rămas pe locul 1.

În etapa a 21-a a Ligii Naționale, liderul  HC Odorhei a avut meci foarte disputat.Cu mare dificultate a reusit sa-si ia revanșa în fața celor de la CSM București pentru înfrângerea suferită în sezonul de toamnă, în fața unei săli pline. Desi scorul general ramane favorabil bucurstenilor.

Harghitenii au început bine, faza de apărare le-a funcționat bine, au fost de neoprit și în atac. Au avut în permanență un avantaj de trei goluri, care s-a mărit chiar la cinci la pauză (15-10).

Însă partida nu s-a terminat nici pe de-aproape, cu toate că în minutul 33 diferenta a fost de 8 goluri (18-10). CSM și-a revenit, a încercat imposibilul, iar în minutul 55 a egalat (24-24).

Soarta meciului a fost decis de ultimele minute. Echipa lui Caba a avut tăria să revină și a câștigat meciul. Chiar și cu un singur gol, victoria e victorie si cele trei puncte asigura Odoheiului fotoliul de lider.

Bucuresti-Istanbul 19 eur pe 05.04.2015bileteAvion

Citeam mai deunazi, intr-un cotidian de sport, ca HC Minaur si HC Odorhei ar avea prima sansa la titlu. Cred ca s-au grabit. Meciul Odoheiului de aseara ne-o demonstreaza. S-au intalnit liderul si locul 6 si meciul a fost castigat de gazde la limita. CSM -ul a castigat la Constanta, Odorheiul nu putut sa bata Constanta nici macar acasa, Minaurul a batut Constanta, Odorheiul a batut la Bacau dar a facut si egal acasa cu penultima clasata, CSU Suceava, Constanta a pierdut acasa cu Timisoara. Din aceasta enumerare de rezultate ma indoiesc ca cineva poate spune ca Odorheiul si Minaurul ar avea prima sansa pe baza logicii.

 foto: szkc.ro

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stories From Handbal