Go to ...

Sport Scouting Blog

ziarul ziarelor de sport

RSS Feed

28/09/2021

Aproape de KO…CSM Bucuresti -HCM Baia Mare 29-23


CSM București relansează Liga Națională feminină de handbal, învingând clar, cu 29-23 pe campioana en titre, HCM Baia Mare si, putem spune, ca s-a impus in duelul direct cu maramureșencele.
Partida a inceput cu Paula Ungureanu, portarul băimărean, care reușește doua parade si Baia Mare conduce cu 3-1. Linia de 9m a tigroaicelor revine, Rodriguez si Torstenston își intra in mana, portarul Pessoa scoate tot si, încet încet, bucurestencele preiau conducerea si ajung chiar la 6 goluri diferență 12-6. E drept ca au beneficiat si de aproape doua minute in care au evoluat cu doua jucătoare in plus. Baia Mare are o zvâcnire de orgoliu si revine la doua goluri in urma gazdelor, 14-12 înainte de fluierul primei reprize. Va fi 15-12 la pauza pentru ca la ultima lovitura de la 9 m , uriașă Torstensen înscrie printr-un șut la vinclu cu toată opoziția unui zid compus din toată echipa oaspete plus portarul Ungureanu.
După pauza tigroaicele devin din ce in ce mai stăpâne pe joc, Pessoa castiga clar duelul porții cu Ungureanu si cu Arenhart (13-7 scorul interventiilor celor doua porti). Se ajunge la 28-19 si scorul căpăta proportii de dezastru pentru campioane. Totul de fapt s-a rezolvat la 9 m, acolo unde uriașă norvegiana a fost de neoprit, si in poarta, capitol la care, repet, portarul CSM-ului a fost in mare forma. Jocul cu pivotul a fost unul mai discret atât Manea cat si Vetkova evoluând cate o jumătate de repriza. In prima am văzut o singura angajare e rusoaicei prin Min 27 cand aceasta a dat in portar dar faza s-a terminat cu gol, In a doua repriza fiecare din cele doua a reușit cate un gol. De partea cealaltă lucrurile au stat un pic mai bine (Lobach – 3 goluri, Makeeva – 1 gol) dar nu stralucit.

BUCURESTI- MILANO 14,99 EURO pe 02.04.2015bileteAvion

Una peste cealaltă eșec usturător pentru HCM Baia Mare care poate da vina pe meciul de duminica din Liga Campionilor dar, mai bine nu ar face-o, pentru ca, eu unul cred ca nu e o scuza. Asta este soarta echipelor campioane: sa joace mai multe meciuri. Vorba lui Gica Hagi: “cui ii e frica de lup sa nu intre in padure!”.

CSM Bucureşti: Pessoa 13 intervenţii, Iordache – Rodrigues 10, Torstenson 5, Martin 3, Da Silva 3, Cavaleiro 2, Curea 1, Bazaliu 1, Vetkova 1, Manea 1, Vizitiu 1.
HCM Baia Mare: Ungureanu 4 intervenţii, Arenhart 3 intervenţii – Abbingh 5, Davidenko 4, Elisei 3, Lobach 3, Nechita 2, Marin 2, Do Nascimento 2, Buceschi 1, Makeeva 1

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stories From Handbal